Menu
Jaarlijks worden er in het zomerseizoen vier tot zes dressuurpromotiewedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden worden onder auspiciën van de KNHS georganiseerd. Deelname aan deze wedstrijden is alleen mogelijk voor leden van een vereniging en die in het bezit zijn van een startkaart.
 
Het losrijden vindt plaats in de 20x60m buitenbak en de dressuurproeven worden verreden op het weiland naast de manege. De ringen zijn rondom afgezet met witte hekjes.
 
Voor informatie over startkaarten kan men terecht bij het secretariaat van de vereniging of op de website van de KNHS (www.knhs.nl). De vraagprogramma's, startlijsten en uitslagen van onze wedstrijden, en die van andere verenigingen, zijn te vinden op wedstrijdplatform.nl
 
Naast de officiële KNHS dressuurwedstrijden wordt ook jaarlijks op Koninginnedag de Lingewaard Cup georganiseerd waarbij er gestreden wordt om de titel “Lingewaard Kampioen”. Er is zowel een winnaar bij de paarden als bij de pony’s. Bij deze wedstrijd is iedereen vrij om zich in te schrijven, deelnemers hoeven dus geen lid te zijn van een vereniging of van de KNHS. Voorwaarde voor deelname is wel dat de deelnemers wonen in de gemeente Lingewaard of lid zijn van een vereniging in de gemeente Lingewaard.
 
Naast bovengenoemde wedstrijden probeert de vereniging ook om andere activiteiten te organiseren voor haar leden. In het verleden heeft zij een bezoek gebracht aan dierenkliniek De Lingehoeve in Lieden, een uitstapje naar de Ooijpolder met veldbioloog en huifkar, bowlen, etc.
 
Tot de jaarlijkse activiteiten van de vereniging behoort natuurlijk ook het eindfeest. Eenmaal per jaar wordt er een feest organiseert ter afsluiting van het verenigingsjaar. Het doel van deze activiteit is vooral om gezellig met elkaar te feesten onder het genot van een hapje en een drankje.